Simulaatiokonsepti

Simulaatiokonsepti

Syksyllä 2023 luotiin yhdessä Hiava Oy:n kanssa uusi ja mullistava simulaatiokonsepti, jonka tavoitteena on tuoda simulaation hyödyt jokaisen organisaation käyttöön. Konseptin avulla luodaan yksinkertaisia ja kustannustehokkaita, mutta toimivia ja pedagogisesti suunniteltuja koulutusympäristöjä. Konseptissa hyödynnetään live-simulaatiota oppimismetodina. 

 

     Tehoa koulutukseen, tuottavuuteen ja tuloksiin – Virtuaalinen oppiminen, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan. Käytännönläheinen opetus, joka luo organisaatiollesi laadukkaampia työntekijöitä.

 

Mitä?

       Osaava ja tuotantoon orientoitunut henkilöstö keskittyy arvoa tuotavaan työhön nopeammin, työturvallisemmin ja nopeammalla perehdytyksellä. 

       Yhtenäisesti simulaatioilla perehdytetyt henkilöt ovat tuottavia nopealla aikataululla keskittyvät virheettömään tuotantoon.

       Oppimiskokemus ja sen tulokset voidaan todentaa sekä mittaroida, antaen motivoivan kokemuksen osallistujille. Simulaatioiden avulla voidaan myös kehittää prosesseja ja todentaa muutosten toimivuus osallistavasti sekä toimintavarmasti.
 
       Standardoidut perehdytykset simulaatioiden avulla ovat turvallisia, osallistuttavia ja kokonaivaltaisesti tehostavia tapoja perehdyttää työntekijöitä. 

Miksi?

  •  Kustannustehokkaasti ja räätälöitävästi toteutettavissa oleva virtuaalinen oppimiskokemus
  • Skenaarioiden luominen helppoa ja erilaisten tavoitteiden sekä oppimistulosten täyttäminen laadukasta
  • Nopeampi perehdytyksen toteuttaminen ja tehokkaamman tuottavuuden saavuttaminen simulaatioiden tuella